Materinski dan

Nasveti kako razveseliti mamo za materinski dan

Bliža se materinski dan in že razmišljamo o darilih, kako bi obdarili naše predrage mame. Prepričani smo, da je med vami veliko takih, ki svoje mame vidite bolj poredko. Mnogi se od staršev odselimo hitro, drugi počasneje, a v našem življenju enostavno primanjkuje časa za obiske vseh. Ste se že kdaj vprašali, koliko minut in ur ste na telefonski liniji s svojo mamo – in prav je tako. Posvetiti jim moramo pozornost in biti hvaležni, da jo imamo. Materinski dan naj bo samo dodaten dan, ko ji poleg ljubezni podarite manjšo malenkost. Ali je to šopek rož ali pa neka druga oblika darila. V UuniVezu imamo par idej, kaj podariti materam:

1. Izdelajte ji darilno škatlo

V naši ponudbi držimo darilne škatle, katere lahko personaliziramo po želji. Na voljo so v različnih materialih (vegansko usnje ali reciklirani materiali) za različne priložnosti. Samo pošljete nam grafiko, ki jo bomo z UV tiskalnikom natisnili na zgornjo ploskev škatle. Vanjo pa lahko položite še kakšno malenkost – kot je bombonjera ali manjši kot nakita, knjigo. Prednost personalizirane darilne škatle je v tem, vam bo škatla prihranila delo in denar z zavijanjem daril, kasneje pa jo zaradi njene stabilnosti in kakovosti lahko uporabite kot okvir za sliko. Ravno zato svetujemo vsem našim strankam naj pošljejo kakovostnejšo sliko, da bo darilna škatla čim lepšega videza. Za zunanjost pa bomo poskrbeli mi. Spodaj slike personaliziranih darilnih škatel, ki smo jih izdelali za valentinovo.

Personaliziriane darilne škatle

2. Starejši, kot smo, bolj cenimo skupne trenutke

Imate na telefonu ogromno slik in ne veste kaj bi z njimi? Je vaša galerija enostavno prepolna družinskih kosil in izletov z družino? Za vas imamo rešitev – personaliziran foto album. Izdelali vam bomo personalizirano platnico foto albuma. Notranjost albuma je zelo enostavna za uporabo – »odlepi in zalepi« notranjost vam vzame natanko pet minut in TADAM, vaša mama bo enostavno navdušena. Starejši veliko bolj cenijo darila, ki jih lahko primejo v roko, kot pa digitalne slike. Drži, kajne?

Personaliziran foto album

3. Izdelajte ji certifikat

Vsaka mama je najboljša mama. Se strinjate, da ji to premalokrat izrečete. Povejte ji to za materinski dan – v podjetju UuniVez izdelujemo certifikate, med drugim tudi certifikat za najboljšo mamo. Na zabaven in ustvarjalen način ji sporočite, kako zelo jo obožujete in ste hvaležni za vse stvari, za katere so vam stale ob strani.

Oblikovanje in tisk certifikatov