Voščilo dan žena

8. marec je vsak dan!

Na dan žena, 8. marca, želimo obdariti vse ženske stranke in ženske po celem svetu. To je čas, ko se zahvalimo ženskam za našo vlogo v družbi ter izkažemo spoštovanje za opravljeno delo v svetu in družbi.

Voščilo vsem ženskam!

Nežnejši spol opravlja pomembno vlogo in naše prizadevanje je kdaj premalo cenjeno. Trudimo se pri ustvarjanju prijetnega in spodbudnega okolja ter s tem pripomoremo k uspešnejši družbi.

Dame smo vedno opravljale važno naloge v družbi, pri vzgoji, varstvu in pri vodilnih položajih zato jim moramo za te napore zahvaliti in spoštovati njihovo delo.

V  podjetju UuniVez zahvaljujemo vsem ženskam za njihovo izjemno delo in za vse, kar smo prispele k družbi. To je priložnost, da se poklonimo ženskam in jim izkažemo spoštovanje, pa ne samo za 8. marec, ampak vsak dan.

V UunVezu se lahko pohvalimo da imamo zaposlenih kar 67 % žensk, ki vsak dan s svojimi kreativnimi in natančnostjo skrbimo, da podjetje deluje brez težav.

Ob tej priložnosti vsem našim strankam upoštevamo popust pri nabavi aparata za toplotno vezavo, plastifikatorja, platnic za toplotno vezavo ali folij za plastifikacijo ter prilagamo priročno darilo – fotoknjigo!