Najpogostejša vprašanja

UuniVez odgovarja na najpogosteje zastavljena vprašanja.

Poslal sem vam diplomsko nalogo. Koliko časa potrebujete, da jo izdelate?

V primeru, da nam jo pošljete med našim delovnikom bo vaša diplomska naloga izdelana še isti dan. Prevzem končnega dela je na sedežu podjetja Stegne 3, po 17. uri za Bežigradom pri poslovni stavbi Mercator ali naslednji dan preko dostavnih služb.

Kakšne barve diplomskih nalog ponujate?

Diplomske naloge in druge končne naloge izdelujemo v temno modri, svetlo modri, temno zeleni, bordo rdeči, črni, temno sivi, svetlo sivi in beli barvi.

Iz kakšnih materialov so vaše diplomske naloge?

Materiali, katere uporabljamo za izdelavo diplomskih nalog, so v 80% reciklirani, njihova proizvodna pa obratuje izključno na zeleno energijo.

Ali si lahko zvežem namesto trde mehko platnico?
Seveda, naše podjetje se ukvarja tako s trdo kot z mehko vezavo. Omogočamo personalizirano izdelavo platnic izdelano z UV tiskom ali zlatotiskom v različnih barvah.

Kako izdelate personalizirano darilno škatlo?
Da vam izdelamo personalizirano darilno škatlo za različne priložnosti nam pošljete vašo sliko (boljša kvaliteta) in ime na mail ter informacijo ob kateri priložnosti boste škatlo podarili.

Odpiramo novo restavracijo, kje lahko vidim vaše jedilne liste?

Formate, patente vstavljanja listov, barve in materiale jedilnih listov si lahko ogledate v našem showroomu v Stegnah 3 ali na naši spletni strani.

Pri vas smo kupili aparat za toplotno vezavo. Aparat se ne prižge.

Preverite če je aparat priključen na električno omrežje. Naprava deluje le ob uporabi naših Unibind platnic. Če v aparat vstavite drugo platnico naprava ne bo delovala.

Po uporabi aparata za toplotno vezavo se mi je zgodilo, da so listi popadali ven.

Ko se na aparatu za toplotno vezavo prižge zelena luč gradivo položite iz grelnega v element za stiskanje, kateri avtomatično stisne ter oblikuje (ta korak izpustite, če imate v lasti UniBinder 60). Stisnjeno gradivo postavite na hladilno površino, da se hitreje ohladi. TAKOJ PO KONČANI VEZAVI NE ODPIRAJTE IN NE LISTAJTE ZVEZANEGA GRADIVA, KER JE HRBTIŠČE VROČE IN SMOLA TEKOČA. Listanje je mogoče šele, ko se hrbtišče popolnoma ohladi in smola strdi.

Pri vas smo kupili aparat za plastifikacijo. Aparat se ne prižge.

Preverite če je aparat priključen na električno omrežje. Naprava deluje le ob uporabi naših Unibind folij. Če v aparat vstavite drugo platnico naprava ne bo delovala.

Kako odlepim samolepilno folijo?

Folijo se odlepi z oranžnim jezičkom, ki je priložen kot pripomoček s katerim odlepite spodnjo folijo. Slikovni prikaz spodaj.