Izdelovanje jedilnih listov

Izdelava jedilnih listov in vinskih kart

Želite vašim strankam ponuditi nepozabne gastronomske trenutke? Si prizadevate, da bi se obiskovalci v vašem lokalu počutili posebno? Potem ste prišli na pravo mesto. V naše podjetje UuniVez smo vpeljali novost in pričeli z izdelavo jedilnih listov, ki bodo nedvomno navdušili vaše stranke.

Naši jedilni listi so zasnovani tako, da se prilagodijo vsem potrebam in omogočijo enostavno in hitro vstavljanje novih listov, kar predstavlja veliko prednost v časih, ko se stvari neprestano dražijo. V interesu nam je zadovoljstvo naših strank, zato se vedno pred izdelavo jedilnih listov pogovorimo o naslednjih stvareh;

  • velikosti lokala ali restavracije,
  • velikost mize,
  • ponudba,
  • oblikovne posebnosti in
  • koliko redno menjate ponudbo.

Pomembno pa je poudariti, da so naši materiali v večini 80 % reciklirani!

Kontaktirajte nas

Z veseljem bomo z vami delili svoje znanje in vam pomagali, da bojo vaši jedilni listi ali vinske karte ustvaril maksimalen učinek in povečali prepoznavnost vaše restavracije ali lokala.

Vabimo vas, da obiščete UuniVezov showroom v Stegnah 3, kjer si lahko ogledate materiale (kašmir, vegansko usnje, žamet, usnje, akril), formate (A4, A5, kvadrat, format vinske karte), barve (rdeča, modra, bež,…) in različne patente (clamp, magnet, ring binder, elastika). Saj veste, vsake oči imajo svojega malarja. Spodbujamo vse naročnike, da si ogledajo materiale v živo, še na otip, saj otip preko računalniških zaslonov (zaenkrat) še ni nemogoč, zato vsakemu, ki nas bo obiskal naš showroom podarjamo 5 % popust!