Ideje za valentinovo

Bliža se čas zaljubljencev – 14.02. pa da ne boste pozabili na svojo ljubezen je tu za vas Uunivez. Za vas smo pripravili seznam idej, s katerimi lahko obdarite najdražje. Seznam izkušenih kupovalcev daril:

1. Personalizirana škatla z vajino fotografijo

Presenetite jih z personaliziranimi škatlami na katerih je vajina fotografija iz zadnjega potovanja ali družinskega praznovanja. Vanjo lahko položiš še vsebino – tu pa prepuščamo domišljijo vam. Kar pa je najboljše je, da je škatla uporabna tudi kot okvir, ki bo krasil vajino dnevno sobo ali spalnico. Plus ne rabiš razmišljat o zavijanju darila.

2. Naredi fotoknjigo sam

Se vam zdi, da ste ostali brez idej in da ste za valentinovo podarili že vse, kar vam ponujajo zlatarne in trgovine. Izberite vaše najboljše skupne fotografije, katere ste ustvarili tekom leta in presenetite jih z vajino fotoknjigo. Pozorno darilo, s katerim bodo zadovoljni še najzahtevnejši partnerji. Narišite vajino foto zgodbo!

3. Šatuljica z nakitom ali spodnjim perilom

V podjetju Uunivez imamo na voljo šatuljice iz bambusa na magnetno zapiranje. Pošljite nam vajino skupno sliko ali imeni in ustvarili bomo škatlico, katero lahko podarite ob prazniku zaljubljencev. Njene dimenzije pa so ravno pravšnje, da lahko vanjo položite zapeljivo spodnje perilo ali pa kos nakita. Vaša boljša polovica bo navdušena!

4. Izdelaj vajin notesnik

Pošljite nam vajino sliko in personalizirali vam bomo notesnike, v katere lahko vpisujeta bucket list. Sigurno se je nabralo že nešteto držav, katere bi obiskala skupaj, hobijev in restavracij, ob katerih se vama pocedijo sline. Zapišita vajine želje v vajin notesnik želja.