Vse najboljše UuniVez

30.obletnica podjetja Uunivez

Vsaka obletnica je za podjetja poseben dosežek, samo ko pomisliš, kaj vse se je tebi zgodilo v zadnjih petih letih ti lahko hitro postane jasno, da je 30. obletnica v krizi, ki je za/pred nami in drugimi dogodki občudovanja vredna.

Naš začetek

Da se vrnemo na začetek; naša pot se je začela leta 1992, ko smo prijeli ekskluzivno pravico za trženje svetovno znane in cenjene belgijske blagovne znamke Unibind, katera deluje v več kot 130. državah celega sveta. Pomen besede se skriva za načinom toplotne vezave vseh vrst pisne dokumentacije (ceniki, prospekti, poročila, elaborati, pogodbe, disertacije,…). Podjetje od začetka zaznamujeta besedi, kot sta kakovost in strokovnost, ki sta globoko zakoreninjene v temelj Uuniveza. V letih našega delovanja smo ponudbo razširili in vanjo vključili aparat za izdelovanje zlatotiska in plastifikator, ki je nepogrešljiv pripomoček za vsako pisarno, vrtec, osnovno šolo in druge ustanove. Ker se zavzemamo za boljši jutri in nam je skrb za okolje na prvem mestu, so naše folije ekološke in biorazgradljive, hkrati pa ne vsebujejo težkih kovin.

Plastifikator Swedex

Področja Uuniveza

Kasneje smo v naš asortima poleg aparatov in potrošnega pisarniškega materiala dodali še izdelke za različne priložnosti in storitve. Študente vedno znova razveselimo z ugodnimi cenami vezavami diplomskih nalog. Širimo se tudi na področje hotelirstva in gostinstva, za katerega izdelujemo jedilnike in  dnevne menije, lahko se pohvalimo z meniji in jedilniki iz recikliranega usnja in drugih recikliranih materialov. Da pa bi jim še bolj olajšali delo, poskrbimo tudi za celo grafično podobo. Med naše zadovoljne stranke spadajo tudi razna društva, institucije, občine, ministerstva, vlada in podjetja.

Jedilni listi

V zadnjem času pa je naša ponudba obogatena še s darilnimi škatlami, katera so, kot personalizirano darilo, namenjena za obdarovanju bližnjih ob praznikih in praznovanjih, ali pa kar tako, da polepšamo sorodniku ali prijatelju dan.  Služijo pa tudi kot poslovna darila, s katerimi lahko obogatite svoj konferenčni asortima.

Ob našem jubileju smo ponosni na široko ponudbo produktov ter uspešne podjetniške poti. Vedno znova nam dan polepšajo naše stranke in izzivi, katerim smo kos že 30. let. Vse najboljše Uunivez!

Za več informacij v vezi z našo ponudbo smo dosegljivi na telefonski številki 01 511 46 26 ali na elektronskem naslovu simona@univez.si.

Sledite nam na našem Facebooku za vse novosti in popuste, ki te čakajo!