Reciklirajte z nami!

Piše se nam leto 2023, pa se kot podjetje sprašujemo, ali smo zares prepričani v to, da bodo naši potomci doživeli na Zemlji še enkratnik tega? Znanost je v zadnjem stoletju zelo napredovala in tehnološkim napredkom ni videti konca. Če se vsaj malo zanimate za tehnološke napredke, ste sigurno že prebirate novice, da že opravljajo poizkuse, s katerimi podaljšujejo življenje (zaenkrat samo na živalih). Čeprav se zavedajo, da se našemu planetu iztekajo stoletja, je njihov cilj živeti čim dlje. Če lahko tu izrazimo svoje mnenje, kot navadni sleherniki, bi dodali k temu, da bi morala biti prva skrb poleg seveda nas samih, skrb za naš planet. Verjamemo, da veliko nas in vas v svojih domovih se že več let poslužuje recikliranja. Kako pa ste z recikliranjem v vaših podjetjih in službah?

Zelena energija

Proizvodnja naših artiklov je izključno iz zelenih virov, materiali, ki se jih poslužujemo pa so v 80 % reciklirani. Naše podjetje zavzema, da bi se nam več podjetji in ustanov pridružilo na naši zeleni poti. V interesu nam je, da pod zeleno okrilje vzamemo še vse fakultete, saj edini na trgu ponujamo reciklirane platnice diplomskih nalog, ter šole in vrtce, ker imamo v našem programu folije, ki ne škodujejo zaposlenim (ne vsebujejo težkih kovin) in okolju (reciklirani materiali).

Izdelki izdelani z zeleno energijo

Reciklirane diplomske naloge

Pri vezavi diplomskih nalog ne slovimo le po hitri odzivnosti in kvalitetni izvedbi, temveč tudi pri uporabi recikliranih materialov. Poleg tega pa nudimo študentom vse storitve na enem mestu – tisk in vezava! Če potrebujete pomoč pri pisanju diplomske naloge pa preberite več tukaj.